У зв’язку з новим витком військової ескалації у світі, ми, як мусульмани, повинні пам’ятати, що ВСЕ ПЕРЕДВИЗНАЧЕНО АЛЛАГОМ.
Він Той, Хто створив цей світ випробуванням для людей:
الذي خلق الموت والحياة ليبلوكم أيكم أحسن عملا وهو العَزيز الغفور
Хто створив смерть і життя, щоб випробувати вас і побачити, чиї діяння виявляться кращими. Він — могутній, прощаючий. (Коран, 67:2)
🔹 І Той, Хто аль-Хафі‌з ( اَلْحَفِيظ — «Зберігаючий», «Оберігаючий»‎) і аль-Валій (اَلْوَلِيّ — «Покровитель»,«Помічник», «Захистник»‎ ), — Він оберігає та захищає нас, про що ми просимо у своїх дуа.
🔸 Перед обличчям страху та занепокоєння люди як ніколи потребують міцної віри (імані).
«…якщо Земля вибухне як бомба, можливо, що це не налякає духовно освіченої людини, яка поклоняється Господу. Навпаки, вона з якимось захопленням споглядатиме дивну Божественну Могутність.»(Слова 📚)
Не витрачайте капітал нашого життя марно, адже
«… перед кожною людиною, особливо, мусульманами, стоїть ПИТАННЯ здобуття – якщо в нього є віра (іман) – або втрати вічної і постійної землі та царства, прикрашеного палацами і садами у весь наш земний світ тобто. раю в ахірат — прим. пров.» (Рісале-і Нур «Посох Муси» 📚)
І пам’ятайте — «основне завдання нашого часу — це ідейна (не фізична, а духовна) боротьба, а також перешкоджання моральному та духовному руйнуванню, і через це всіма силами сприяння збереженню злагоди в країні…»
…Проти нападу зовнішнього ворога необхідно протистояти силою. Тому що під час війни майно ворога стає трофеєм. Усередині країни все інакше.
Усередині країни проти духовних руйнувань, за секретом щирості, необхідно вести духовну діяльність у позитивному вигляді.
(Емірдазька Додаток-I 📚)
إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَيْنَ أَخَوََ
Воістину, віруючі – брати. Тому примиряйте братів і бійтеся Аллаха (Коран, 49:10)