Поточний благословенний місяць посту ми змушені проводити на карантині. Як і в усьому, в цьому містяться мудрість і милість Аллаха. Щоб проводити цей час #вдомазкористю, ми повинні приділяти якомога більше уваги вивченню і розумінню Книги Аллаха, за допомогою цього зміцнюючи свій іман і іслам. Читання «Рісале-і Нур» — тафсиру Корану — в повній мірі відповідає цим цілям.

««Рісале-і Нур», за короткий час зцілюючи духовні рани пошукачів істини, разом з тим беззастережно переконує і позбавляє заперечень невіруючих і тих, що заблукали.» ( «Месневі-і Нуріє» 📕)

🕋 У наш час кожен мусульманин схильний до впливу неісламського середовища з його неісламським смислами. Відбувається це в сфері освіти, в інформаційній сфері, а також у багатьох інших областях.
У контексті вищесказаного, особ

ливої важливості набуває збереження мусульманської ідентичності і міцної віри і, як наслідок, повноцінного поклоніння.
І тут на допомогу віруючому приходить «Рісале-і Нур» — тафсір Корану. Читання «Рісале- Нур» сприяє формуванню ісламського світогляду і забезпечує імунітет до невірря (куфру). Також, читач «Рісале-і Нур», безумовно, збагачується глибокими знаннями своєї релігії.

Отже, ПОРАДА # 5 👉 Читайте «Рісале-і Нур»!
Пам’ятайте, що максимальна користь досягається при регулярному читанні. Наприклад, Ви можете читати потроху після кожного намазу, читати певну кількість сторінок протягом дня, вивчати матеріали на певну тему і т.д.
Якщо ж Ви прагнете до найбільшого баракяту, то намагайтеся оволодіти турецькою, щоб мати можливість прочитати весь збірник праць «Рісале-і Нур, написаний турецькою мовою.

📌 Матеріали (тексти, аудіо та відео) на сайті: Ru-Nur.com — https://tinyurl.com/t7xcjwr
➡️ ЯКИМ ТАФСИРОМ (тлумаченням Корану) Є «РІСАЛЕ-І НУР»
➡️ Лекція про «Рісале-і Нур», прочитана в університеті Анкари в 1950 р + 🔻Відео
➡️ Уривки з «Коротко біографії Бадіуззамана Саїда Нурсі»:
— Життя Бадіуззамана в селищі Барла і поява «Рісалє-і Нур»
— Написання та розповсюдження «Рісале-і Нур»
➡️ Рісале-і Нур і суфізм

[Матеріали за посиланнях російською мовою]