Останні дні були відзначені важливою подією — нашим видавництвом була видана книга «Месневі-і Нуріє» українською мовою🇺🇦

📿 ,, Месневі-і Нуріє «- праця, що займає особливе місце в Рісале-і Нур». Це — квінтесенція, суть, основа ,, Рісале-і Нур «, що є тлумаченням смислів Благородного Корану. Дана книга — джерело духовних і релігійних знань, скарбниця мудростей і справжнє відкриття для тих, хто шукає знання!

 Представлений наукова праця буде корисна і цікава найширшому колу читачів: сходознавцям, ісламознавцям, що вивчають теологію, тим, хто цікавиться релігією, а також всім шанувальникам Книги.
Розглянуті тут питання вражають широтою і глибиною. Важливість «Месневі-і Нуріє» підкреслена багатьма ісламськими вченими сучасності.

✒️ Переклад ,, Месневі-і Нуріє » на українську мову представляє для нас особливе значення. Висловлюємо вдячність колективу, який працював над перекладом.

👍 Переклад був виконаний за сприяння перекладацького відділу «Рісале» при історичному комплексі ,, Медресе Сінан-паша «.

З повагою, російськомовний відділ історичного комплексу ,, Медресе Сінан-паша «. Стамбул, Туреччина🇹🇷

ЧИТАТИ В ОНЛАЙН-БІБЛІОТЕЦІ